TMI tag + Info om min blog

Empties #1

Empties #1
Hej piger. Jeg elsker at kunne holde mig selv i ørene med hvad jeg for brugt op. Så jeg ikke bare føler at jeg bare køber og køber beauty produkter og aldrig bruger dem op. Så tænkte at vi skulle tage et kig i mit ‘Beauty skrald’ idag? Det er nok en ting jeg vil blive ved mig når jeg har ca 10 produkter vil der nok komme en igenxD

WP_20150403_002
1. The Body Shop Honeymania™ Body Butter er jeg ikke særlig stolt over. Jeg bruger ikke Body Butter, jeg bruger ikke noget med parfume i og så gider jeg ikke betale særlig meget for mine body lotions da matas striber klare sig pænt godt. Jeg fik den i min julekalender sidste år. Jeg må indrømme jeg havde forventet en klam honning duft der ville være vildt vammel. Men det var den faktisk ikke. Det var bare ikke lige mig. Jeg brugte den faktisk på mine fødder. Det var den ret god til.. Men nej den har jeg ingen planer om at købe.

2. The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter jeg syntes selvfølgelig det samme om selve produktet som den anden. Sjovt nok.. Men duften forventet jeg virkelig intet om.. Jeg forventet den ikke rigtigt duftet af noget og bare var kedelig? Men endnu en gang fik jeg ikke ret.. Jeg elsker duften. Jeg overvejer virkelig at købe den i Shower Gel! Og den fik jeg også i julekalderen. Det har jeg også gjort med resten af the Body Shop tingene..

3. Decubal Original Clinic Creme denne creme har jeg ikke så meget at sige om? Det er mindst 101 år siden den er blevet brugt op. Den blev i tidernes morgen købt da jeg have et plaster for øjet og fik eksem.. Jeg tror jeg var 8 eller sådan noget? Det betyder altså at den er 6 år gammel. Lækkert ikke? Jeg kan (underligt nok) huske at eksemen forsvandt pænt hurtigt. Jeg ville faktisk købe den igen fordi den var uden parfume hvis ikke den var så dyr.. Kan ikke huske prisen men kan huske den ikke var billg.

4. Matas Granatæble Bodylotion denne vil jeg nok ikke sige så meget om. Jeg syntes den stinker.. Da jeg købte den syntes jeg den var god men nu syntes jeg den stinker. Jeg bruger også helst bodylotions uden parfume.

5. Dreams by Isabell Kristensen Bodylotion det var den første body lotion jeg fik. Altså som var min. I 2013 i julegave af min moster. Sammen med en mascara.. Da jeg duftet til den vidste jeg bare det skulle være min duft for altid. Jeg har gået og overvejet at købe den bare for at bruge den som parfume? Da jeg ikke er særlig vild med parfumen. Men jeg kan ikke finde den nogen steder desværre.

WP_20150403_003

6. Australian Native Botanicals Exfoliating Body Scrub var min yndlings Body Scrub indtil jeg prøvet den fra matas striber. Som jeg syntes klare sig bedre indtil videre. Den stank pænt sagt.. Virkelig meget! Ikke nok til jeg fik kvalme men stod jeg for længe i duften fik jeg hovedpine. Der er bjergpeber i som nok er det der giver den elendige duft. Jeg havde den lille størrelse. Den kan klart anbefales til jer der syntes salt/sukker Body Scrubs ikke er virker! Og til folk der ikke har så følsom næse som mig.

7. The Body Shop Shea Body Scrub havde jeg forventet vildt meget af. Det er fra The Body Shop og den er ikke ligefrem billig men endnu en gang måtte jeg bare ikke få ret.. Mine produkter er så meget imod mig! Den dufter meget neutralt. Og det fortrækker jeg ikke! Skal der være parfume i skal jeg altså kunne dufte den! Den var god fugtgivende men det var ikke en særlig god scrub. Det er sukker korn så jeg er egentlig ikke overrasket over at kornene var så fine. Jeg har ingen planer om at købe den igen!

8. The Body Shop Madagascan Vanilla Flower Shower Gel jeg tror jeg vil starte med at sige jeg ikke kan fordrage vanilje og kan ikke fordrage blomstret dufte. Det tyder bare på at blive dårligt ikke? Så tog du helt fejl. Jeg kan ikke stå for denne duft. Jeg har købt den i 250 ml og også parfumen. Det siger vel nok? Næsten alle der har duftet til den syntes at den er utrolig meget vanilje men jeg syntes hverken den dufter af vanilje eller blomster? Og jeg har allerede købt den igen så.. Og jeg kommer nok til at købe den igen..

9. The Body Shop Coconut Milk Body Lotion jeg har aldrig været gladere for en Body Lotion. Jeg hader tykke Body Cremer jeg kan slet ikke holde det ud. Jeg tager dem normalt på før jeg går i seng og så er det bare klamt med sådan en rigtig fed Body Lotion ikke? Og duften var virkelig god! Men nej den skal jeg ikke have. Pga der er parfume i..

10. The Body Shop Chocomania Shower Cream endnu engang er jeg skuffet.. Jeg elsker duften den er pænt fantastisk men varme dampe og chokolade? Nej hvor det var klamt at tage bad i.. Jeg kæmpet mig meget igennem denxD Den gav mig virkelig kvamle. Men jeg ville vildt gerne have den i Body Scrub eller andet. Fordi når jeg ikke var i badet duftet den virkelig godt! Men ikke Shower Cream igen! Aldrig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TMI tag + Info om min blog