Empties #1

Anmeldelse | L´Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

Jeg har virkelig svært ved at holde mig væk fra Matas når L’Oreal og Maybelline kommer ud med en ny mascara. Denne gang skulle de absolut komme ud med en mascara på samme tid så jeg besluttet mig for kun at købe L’Oreals og så vente med den fra Maybelline til et andet tidspunkt. For den skal med mig hjem! Og så tænkte jeg at I fortjente en anmeldelse af den!
WP_20150406_002
WP_20150406_003
Jeg var MEGA spændt på at komme hjem og prøve denne mascara da jeg har prøvet den originale Miss Manga mascara og jeg var pænt imponeret af den! Jeg elsker kæmpe vipper! Egentlig er jeg ligeglad med om de er så tykke at det ligner jeg har en eller det er spindelvævs vipper. Bare de ikke er naturlige.. Jeg ved ikke hvorfor jeg elsker bare specielle vipper. Jeg har det fint med at kunne mærke jeg har mascara på det gør ikke mig noget. Nå men vi skulle ikke tale om hvad jeg søgte efter i en mascara..
Jeg blev virkelig overrasket da jeg prøvet den. Fordi den kan give lidt af hvert. Og man kan bygge den op til det bliver alt for meget! Og det er så det jeg plejer at gøre.. Jeg for mascara over alt. Jeg kan virkelig ikke putte det på uden at ramme ved siden af! Men det gør nu ikke mig noget. Jeg syntes virkelig den lever op til sit navn ‘Mega Volume Miss Manga Punky’ Den kan både give mega volumen, giver Manga vipper og meget Punky såå..
WP_20150406_004WP_20150406_007
Det venstre billede er med et lag mascara på og det højre er med 4 lag på. Sådan for at vise hvad den kan. Jeg må sige jeg bedst kan lide med flere end et lag på men den kan da sagtens bruges sådan!

Det ser lidt dumt ud det vil jeg gerne indrømme.. Jeg mangler lidt min næse og det ene er større end det andet og sådan.. Men ja..

Så hvert fald en mascara jeg syntes alle burde prøve hvis man vil have nogen pæne vipper folk kigger lidt efter! Den drysser en smule på mine øjenlåg med det gør næsten alle jeg har prøvet så. Den er ret let at få af og det kan lade sig gøre at få den af med vand..

Det var alt fra denne gang! Håber I nød det:D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Empties #1