Anmeldelse | L´Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

Anmeldelse | Matas Natur Fugtmaske

Jeg må ærligt indrømme jeg er virkelig dårlig til at bruge masker. Jeg er virkelig doven og hader at skulle vente 20-30 minutter på masker tørre og så skulle stå over en vask og blive våd i hår grænsen.. Nej det er ikke lige mig det med masker! Men man burde nok bruge det. Jeg købte denne da der var 3 for 2 på alt Matas Natur fordi jeg havde hørt meget godt om Mellisas fugtmaske så tænkte jeg ville prøve denne i stedet.. Den er lige 90 kr billigere end Mellisas. Men har planer om at købe den hvis den på et tidspunkt kommer på tilbud!
WP_20150410_002
Det startet faktisk rigtigt dårligt med at pumpen ikke ville virke første gang så allerede der havde jeg fået et lille hate forhold til den. Da jeg så endelig fik den til at virke var den overraskende nok god! Man kan bare tørre det overskuddende af hvilket er dejligt at man ikke skal vaske den af igen! Min hud klør ikke når den kommer af og den giver min ikke urenheder. Heldigvis! Den virker helt fint på mig men jeg vil ikke skynde mig ud og købe den når jeg løber tør. Den er heldigvis ikke særlig dyr (90 kr for 50 ml) Men om jeg måske vil købe den igen hvis der er tilbud på Matas Natur det kan da godt være. Jeg er ikke helt sikker vil jeg gerne indrømme.
Men hvis nogen tænker de ville prøve den så burde man nok slå til nu hvor der er 3 for 2 på Matas Natur! Jeg syntes I burde gøre det:D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Anmeldelse | L´Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara