Anmeldelse | Matas Natur Fugtmaske

Empties #2

Og så igen skete det.. Mere af mit dejlige ‘skrald’ Jeg må så lige sige jeg havde også de her ting da jeg skrev det andet.. Men jeg syntes altså ikke jeg skulle lave to i træk og heller ikke lave et blog indlæg med 20 produkter! Eller faktisk 21. Men 20 forskellige slags hvertfald! Jeg valgte denne gang kun at tage 1 billede af alle tingene uden at vide hvorfor og hvad jeg tænkte da jeg gjorde det? Jeg vil lige sige hvis man ikke vil se anmeldelser af næsten kun læbepomader jamen så kan du godt springe de første 6 over og gå til nummer 7! Jeg håber i nyder det jeg har hvert faldt haft det sjovt med at skrive det:D
WP_20150415_004
1. The Body Shop Mango Lip Butter var en jeg bare skulle have brugt op desværre. Jeg fik den første i min julekalender og den anden i gave. Jeg syntes ikke rigtigt den gjorde noget den var der ligesom bare. Ens læber blev lysere og nogen gange hvide! Og nej det er ikke fordi jeg tager for meget på sådan er det bare? De koster 60 kroner og det vil jeg ikke give for den! Smagen begyndte at give mig kvalme til sidst. Hvilket er pænt irriterende.. Jeg vil nok hellere anbefale Carmexen

2. Carmex Lip Balm Blister jeg er en Carmex pige. Jeg elsker Carmex og Carmex elsker mig. Maja og Carmex. Det lyder bare godt! Nå videre.. Jeg har allerede skrevet en kort kærlighedserklæring til Carmex. Jeg har meget tørre læber og Carmex er den eneste jeg har prøvet der kunne rede mine læber! Den har ingen smag hvilket jeg er virkelig glad for. Man kan mærke den på læberne men det har jeg personligt intet imod! De eneste ting der er dårligt ved det er at den aldrig er på tilbud i matas. Den eneste ting i matas der altid er til fuld pris.. Men den koster 40 kroner så jeg kan jo egentlig ikke klage? Og så hvis jeg for den udenfor læberne sviger det helt vildt og gør ondt. Men det er bare fordi jeg har utrolig utrolig følsom hud lige der. Der er godt nok kun 1 på billedet men har nok brugt 3-4 op allerede. Og den skal KLART købes igen!

3. Nivea Lip Butter Raspberry Rose først vil jeg lige sige undskyld for den er gået i stykker den sad engang fast i et tykkegummi såå.. Nå men selve produktet var jeg ikke så glad for som alle andre. Jeg skal så lige sige jeg faktisk gerne vil have resten af læbepomaderne af denne serie bare fordi jeg kan! Der kommer samleren op i mig. OpsxD Endnu en læbepomade man kunne se på læberne og det hader jeg! Den er meget ‘flydende’ hvis man kan sige det. Men jeg forventet heller ikke den var særlig fast som Carmexen virkelig er! Jeg vil ikke købe den igen jeg syntes ikke den gør såå meget som jeg gerne vil have læbepomader gør.

4. Maybelline Baby Lips Mint Fresh jeg kunne faktisk godt lide at bruge den! Jeg var løbet tør for Carmex da jeg brugte den.. Jeg fik den i julegave af min søster sammen med den anden Baby LipsxD Jeg er ikke kæmpe fan af Baby Lips men skulle jeg vælge en af dem ville det helt sikkert være denne! Men nej jeg vil ikke købe dem igen!
5. Maybelline Baby Lips Intense Care er jeg derimod ikke så glad for! Det tog mig virkelig lang tid at tømme denne følte jeg. Den dufter virkelig ikke at noget overhovedet! Jeg kan ikke sige så meget om denne? Den gjorde ikke noget stort men den er da okay? Nu har jeg tømt den og jeg savner den ikke i min makeup samling!
6. Blistex Sensitive Lip Balm havde jeg hørt utrolig meget godt om og blev så skuffet da jeg prøvet den! Jeg var ikke glad for at bruge den og derfor er den faktisk ikke tom men den kommer altså ud. Jeg er virkelig skuffet så jeg vil ikke tale mere om den her! Og så er jeg vidst blevet lidt træt af at skrive om læbepomader..

7. The Body Shop Vitamin E Night Cream jeg ved egentlig ikke hvad jeg syntes om denne. Det var kun en lille prøve men den holdte godt nok længe! Den er til tør hud og den fugter okay. Ikke nok til jeg vil købe den igen da den er ret dyr.. Men hvis der er en der for den idé at give mig den så vil jeg da ikke sige nejxD Havde den været billig havde jeg nok købt den igen men vil hellere finde en der er virkelig god!

8. The Body Shop Aloe Soothing Day Cream jeg brugte faktisk denne om aftenen selvom det var en dag creme. Jeg ville gerne teste både nat- og dagcremen jeg fik i min julekalender så jeg valgte ikke at bruge dem begge på samme tid! Den er til sensitiv hud som min nogen gange godt kan være! Jeg vil vildt gerne teste deres natcreme fra denne linje men jeg har ikke lyst til at betale 155 kroner for den hvis ikke jeg kan lide den.. Jeg ved ikke om jeg vil købe den igen? Måske? Man ved aldrig med mig..

9. The Body Shop Strawberry Hand Cream det var ikke med et smil på læben jeg tømte denne.. Det var faktisk ikke en særlig fugtgivende håndcreme men duften var bare SÅ fantastisk! Den er meget slik agtigt så jeg ved ikke om jeg vil købe den i shower gel! Men jeg skal have noget med den duft det er da helt sikkert! Jeg følte virkeligt at jeg fik ALT produkt ud så indpakningen er rigtig dejligt! Den ender sikkert med at komme med mig hjemxD

10. The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover jeg er rigtig glad for denne makeup fjerner men derfor vil jeg stadig ikke købe den igen! Jeg vil vildt gerne prøve deres cleansing oil og der er da også ret mange andre makeup fjernere jeg gerne vil prøve! Jeg skal have købt Nilens Jord makeup remover så den kommer jeg nok ikke til at købe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Anmeldelse | Matas Natur Fugtmaske