Empties #2

Anmeldelse | Garnier Micellar Cleansing Water

Jeg har virkelig været doven med makeup for tiden.. Og meget opgivende.. Jeg har haft min Clump Defy på fordi den kan jeg fjernes med vand.. Så dejligt let altså.. Nå nej videre..
Hov undskyld men jeg kan ikke overføre billeder fra min mobil til min computer dsv:( Så det bliver lige et billede jeg har fundet på MatasxD
Garnier

Kan vi blive enige om ALLE taler om den? Jeg forventet egentlig den var elendig.. Men som altid så skal jeg ikke have ret.. Jeg blev virkelig virkelig overrasket! Jeg fik den på tilbud i Bilka.. Til lidt under 40 kr.. Omkring 33 eller sådan noget. Jeg blev så overrasket og måtte bare eje den! 40 kr for en makeup fjerner på 400 ml det er ikke meget! Altså den fra Matas koster 50 kr for kun 125 kr.. Det siger lidt om hvor billigt den faktisk var.. Jeg har ikke brugt den særlig længe men jeg er allerede rigtig glad for den! Den kan sjovt nok ikke fjerne The Rocket mascaraen men den er også umulig at fjerne.. Men den kunne fjerne min L’Oréal Miss Manga mascara! Det hele! Det tog liidt tid men den kom helt af! Jeg elsker den virkelig! Og så er den helt uden parfume og alkohol! Det er jo rigtigt godt ikke? Jeg er allerede rigtigt glad for den men.. Jeg må ærligt indrømme jeg nok ikke for den købt igen fordi der er så mange andre makeup fjerner jeg virkelig gerne vil prøve! Også nogen dyrere nogen! Men helt klart en der kan anbefales også til nybegyndere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Empties #2